Monday, June 16, 2008

Menari atau erobik

Masukkan video student nurse nie sesuka je sebab tak tahu dia orang ni menari atau buat senaman. Dah memalam pun nak menari agak tak penat ker?. Kalau suruh study bukan main cepat ngantoknya, tenguk je kalau dalam kelas saya baru ngajar 20 minit mula ada yang dah sangap. Tapi kalau bab menari atau berjoget sampat larut malam masuk pagi pun dia orang bersemangat. Dah perangai orang perempuan memang sejak azali agaknya suka tari menari ni kot. Tapi kalau suruh saya menari huhuhu, pitam semua yang tenguk wakakaka..

video

Joget amboi..amboi bukan main seronoknya..

3 comments:

su-kj said...

A.kum Kak Mahani,

1. hehe...'kerja sambilan'?

2. Kerajaan suruh buat part time tambah pendapatan.

3. Tapi mereka part time tambah tenaga....ok lah juga.

Muhammad Azli Shukri said...

la ni kakitangan kerajaan kena buat part time, ngajar tuisyen pun boleh..salam singgah.

Mahani binti Molok said...

Assalamualaikumm menyentuh kakitangan kerajaan kena buat tuisyen...? manalah bebudak yg nak tuisyen tu nak cari duit nak bayar pada guru tuisyennya. Zaman sekarang abah dan emak mereka pun tak cukup duit nak membiayai makan minum kelurga mereka kerana semua kos keperluan harian melambung naik.La ni pandai bebudak sekolah itu sendirilah telan apa yang cikgu ajar di sekolah kalau anak menteri atau anak orang kaya bolehlah pergi ulangkaji pelajan melalui guru tuisyen.. akhirnya pelajaran juga terpaksa anak Melyu dikorbankan demi untuk berjimat cermat sebagai langkah apa yang dicadangkan oleh pehak kerajaan